Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vlieg zelf over Johan Cruijff Arena en Museumplein heen

We hebben allemaal wel eens iets meegekregen van vliegsimulatoren. Misschien heb je er zelf wel eens mee gerommeld, thuis op je computer. Jaren geleden was dat allemaal nog behoorlijk blokkerig, maar wat de nieuwste update van Microsoft Flight Simulator laat zien, is next-level hoor…

14 april 2021 - 12:20
Arena Flight 1200
De verbouwing is hier al af, hoor! © Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator is al jaren een begrip op het gebied van vliegsimulatoren voor vliegtuiggekken. En ook echte piloten. Het spel simuleert het vliegen met allerlei soorten vliegmachines en komt nu met een verse update. En die update liegt er niet om, want allemachtig wat prachtig…

Het ziet er zó ontzettend fraai uit, niet in de laatste plaats omdat je de Johan Cruijff Arena vanuit de cockpit kunt spotten. Wat direct opvalt, is dat het hele stadion hier al ‘van hol naar bol’ is gegaan. Alle omlopen op de tweede ring zijn in het spel al uitgebouwd. Voortvarend, hoor! Je blijft kijken naar alle details in, op en rondom het mooiste stadion van Nederland.

En niet alleen de JC Arena is te spotten! Je kunt ook nog doorvliegen en het Museumplein onder je langs zien bewegen. Het plein is volgens de plaatjes leeg, maar wij denken er graag een fijne Ajaxhuldiging bij. Vol plein en dansende Ajacieden… We verlangen naar zulke taferelen!

Check hier de trailer van de update. Je ziet impressies uit Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk aan je voorbijtrekken. De beelden zijn magisch. Je kunt je bijna niet voorstellen dat het hier om een computerspel gaat. Of nou ja, spel… Simulatie dus.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >