Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden leg jij beslag op KNVB-beker?

We kunnen ons voorstellen dat je nog in de teleurstelling van de Romeinse tragedie zit, maar we moeten door. Het is tijd voor de KNVB-bekerfinale! De dennenappel is misschien niet de hoofdprijs, maar een beker ophalen in De Kuip is altijd een goed idee. Met welke elf krijg jij dat voor elkaar?

17 april 2021 - 09:47
Th11bekerfinale800
Hier is het ons allemaal om te doen! © Pro Shots

Laten we beginnen met een korte blessure-update, die deze keer vooral is gericht op de rechtsbackpositie. Achter de namen van Noussair Mazraoui en Devyne Rensch is met potlood een vraagteken geplaatst, terwijl het vraagteken achter de naam van Sean Klaiber met pen is ingevuld. Het wordt een lastig verhaal voor ‘Sjaan’ om erbij te zijn zondag.

Erik ten Hag loste de absentie van het drietal op bezoek bij AS Roma (1-1) op door Perr Schuurs centraal neer te zetten, waardoor Jurriën Timber doorschoof naar rechtsachter. Een veilige keuze, alhoewel er ook flink wat stemmen opgingen voor het centrale duo Martínez-Álvarez, met Mohammed Kudus kort daarvoor op het middenveld.

Wat heeft jouw voorkeur? Je kunt het ons laten weten door jouw eigen ideale opstelling te maken in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon! Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Vitesse uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. 

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Wie weet spiekt Ten Hag mee en heeft hij nog wat aan jouw tips!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >