Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Romeinse tragedie Ajax gevat in fotoverslag vol frustratie

Soms maak je fotoverslagen van duels waarvan je weet: daar zit niemand op te wachten en daar kijkt geen hond naar. Toch maken we 'm gewoon. We laten ons namelijk niet uit het veld slaan. Nou ja, door AS Roma dan, maar het gevoel dat blijft hangen is toch dat de eliminatie tamelijk onnodig was. Maar ja, daar koopt niemand wat voor.

16 april 2021 - 08:59
Fotoverslag Romaja 1200
De foto is prachtig, maar waar we naar kijken natuurlijk niet... © Pro Shots

De kop van ons oorspronkelijke wedstrijdverslag luidde 'Dapper Ajax kan het tij niet keren in Rome en dit viel op'. Een regen aan verontwaardiging daalde op ons neer, want hoezo 'dapper'? Het was wellicht een iets te optimistische woordkeuze. Eentje waar gefrustreerd Ajaxtwitter duidelijk niet op zat te wachten. Enerzijds begrijpelijk, anderzijds was Ajax over twee duels zichtbaar de betere. Maar zonder resultaat.

De teleurstelling over de uitschakeling is enorm, want het was gewoon niet nodig. Zeker als je de heenwedstrijd in Amsterdam in ogenschouw neemt. Als je zo'n wedstrijd speelt, dan win je 'm zeven van de tien keer. Maar ja... De frustraties bij supporters is dan ook onwijs goed te begrijpen, al is het natuurlijk niet zo dat er bij Ajax plots niks meer van deugt of zo.

Goed. De foto's van Pro Shots dus. De foto's die waarschijnlijk niemand gaat bekijken en die we voor niks hebben uitgezocht. Het hoort er toch gewoon bij. Kin omhoog, borst vooruit. We moeten door snuiters. Er is nog een bekerfinale te spelen én een titelstrijd te winnen. Dan maken we weer fotoverslagen die beter worden bekeken. Let maar op.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >