Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ren of wandel dit jaar mee met de virtuele Cruyff Legacy 14K!

Zondag 25 april kan wel eens een mooie dag worden, Ajacieden! Het is de dag waarop Ajax mogelijk zijn kampioenswedstrijd speelt en eveneens de dag waarop je kunt meedoen aan de virtuele Cruyff Legacy 14K run.

12 april 2021 - 12:42
Cruyff 14 K 1200
Doe jij ook mee aan de Cruyff Legacy 14K? © JC Foundation

Het bijzondere sportevenement vindt plaats op zondag 25 april. Door de eRoutes-app kun je als deelnemer de Kids (1,4K), 5K of 14K lopen in je eigen omgeving. Speciaal voor de fanatiekelingen voegt de organisatie daar dit jaar ook de 21K en 42K aan toe.

De speciale app downloaden je via de Google Play Store en de AppStore. Uiteraard staat de Cruyff Legacy 14K run in het teken van Johan Cruijff en zorgt de foundation voor een mooi evenement. De vorm is anders, het doel hetzelfde: geld ophalen om kwetsbare kinderen de ruimte te geven om te sporten en te bewegen.

Door een app ren of wandel je in je eigen buurt. In de app vind je onder andere trainingsschema's, verschillende looproutes voor de door jou gekozen afstand, audiofragmenten en je ontvangt (als je in Nederland woont) een medaille.

Het evenement vindt plaats tussen 10.00 uur en 14.14 uur. Je kunt dus overdag lekker sporten en in de avonduren uithijgen op de bank tijdens Ajax - AZ. Dit duel begint om 20.00 uur en kan zomaar eens leiden tot het uitreiken van de kampioensschaal.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >