Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen laat Johan Cruijff Arena ook op onze wallpaper ontploffen!

Als er iemand binnen de selectie een speciale wisselwerking met het publiek heeft, is het Davy Klaassen wel. Met zijn twee doelpunten zette hij de deels gevulde Johan Cruijff Arena op zijn kop, om er vervolgens met een run langs de tribune nog een fijn schepje bovenop te doen.

26 april 2021 - 10:42
Wpklaassenaz800
Wat een ontlading, bij zowel Klaassen als de supporters! © Pro Shots

We kunnen serieus niet vaak genoeg benadrukken hoe mooi Klaassen juicht. Er zijn echt maar weinig voetballers die zo puur en emotioneel een doelpunt vieren zoals de ras-Ajacied dat doet. Een heerlijk verbeten kop, gebalde vuisten en een oerkreet die nog boven het gejuich van de supporters uitkomt.

Natuurlijk wil iedere voetballer met publiek in het stadion spelen, maar we durven wel te stellen dat het voor Klaassen nóg lekkerder aanvoelt. Op een of andere manier is de wisselwerking tussen de middenvelder en de fans altijd iets magisch. Misschien omdat Klaassen zelf ook gewoon een Ajaxsupporter is.

Klaassen is een échte, zoals we noemen. Zijn hart klopt voor Ajax en er stroomt wit-rood-wit bloed door zijn aderen. Als je dan ook nog eens twee keer scoort in een officieuze kampioenswedstrijd waar na lange tijd weer supporters bij aanwezig zijn, snappen we best dat je over de boarding springt om het feestje samen met hen te vieren. 

Naast een Arena die werkelijk waar op zijn kop stond, leverde het hele tafereel ook nog eens een fantastische plaat op. Kijk maar eens goed naar de foto, want er gebeurt ontzettend veel. Een juichende Klaassen, bier wat in de lucht vliegt, uitzinnige supporters op de tribune en fans op het invalideplatform die worden gehighfived.

We konden dan ook niet anders dan van deze heerlijke plaat een wallpaper te maken. Als jij bij het opstarten van je telefoon wil worden begroet door een fijn stukje ontlading, dan doe je er goed aan om onze wallpaper te downloaden. Stuur je ons na het installeren een screenshotje? Afgesproken!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >