Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax hoopt op komst Pasveer als oplossing voor keepersprobleem

Er is keepersnieuws! Nee, niet over Andre Onana. Ajax kijkt juist naar alternatieven voor de geschorste Kameroener. De club is in die zoektocht uitgekomen bij Remko Pasveer. De 37-jarige doelman is aan het einde van het seizoen transfervrij en Ajax hoopt hem naar Amsterdam te halen.

23 april 2021 - 08:54
Pasveernaarajax800
Pasveer kwam eerder uit voor PSV, Twente, Heracles en Go Ahead. © Pro Shots

Het is altijd fijn om naast je eerste doelman een ervaren tweede keeper te hebben. Maar ja, als je eerste doelman wegvalt in verband met een dopingschorsing… Maarten Stekelenburg doet het dit seizoen prima als vervanger voor Onana, maar de spoeling daarachter is behoorlijk dun.

Met Kjell Scherpen en Dominik Kotarski heb je wel twee talentvolle doelmannen in de kleedkamer, maar Ajax wil naast Stekelenburg graag nóg een ervaren goalie aan de selectie toevoegen, zo lezen we in De Telegraaf. In dat kader is Pasveer helemaal niet zo’n gekke naam. 

De inmiddels 37-jarige aanvoerder van Vitesse heeft zijn club laten weten aan het einde van het seizoen transfervrij te willen vertrekken. Pasveer was met de Arnhemmers wel in gesprek over een nieuw contract, maar beide partijen kwamen er niet uit wat betreft de contractduur. 

Ajax hoopt van die situatie gebruik te kunnen maken en Pasveer op korte termijn te presenteren als nieuwe doelman. De gesprekken zijn al gaande, alleen de plooien moeten nog worden gladgestreken.

Met de komst van Pasveer is het zeker niet uitgesloten dat Scherpen bij een andere club op huurbasis vlieguren gaat maken.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >