Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win exclusief shirt van Cruyff ter nagedachtenis aan een legende!

Het is woensdag alweer vijf jaar geleden dat ons een groot voetballer ontviel. De allergrootste om precies te zijn. We hoeven niemand te vertellen over wie we het dan hebben. Om zijn legende levend te houden, geven wij een exclusief shirt van Cruyff weg.

24 maart 2021 - 12:09
Shirtcruijff800
De shirts zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt. © Cruyff

We herinneren het nog als de dag van gister, maar het is woensdag echt alweer vijf jaar geleden dat Johan Cruijff overleed. Een icoon, een legende, maar vooral de beste allertijden. De eeuwige nummer veertien werd destijds al op passende wijze herdacht, maar ook vandaag de dag proberen we zijn legende nog altijd levend te houden. 

Net zoals zijn merk Cruyff (met een y, zodat zijn naam internationaal makkelijker te lezen is). Zij produceerden ter nagedachtenis aan de Ajacied drie exclusieve shirts. Eén voor zijn tijd bij Ajax, één voor zijn periode in Barcelona en één voor zijn interlandcarrière in het Nederlands elftal. De shirts zijn in een gelimiteerde oplage van tweehonderd stuks per shirt gemaakt. 

De shirts zijn vanaf woensdag exclusief verkrijgbaar op de website van cruyff.com Je plaatst hier een pre-order, waarna de daadwerkelijke uitgave van de collectie op 25 april is, op de verjaardag van Cruijff. 

Wij hebben van Cruyff een sampleshirt gekregen, die we mogen verloten onder onze Ajax Life-leden. Als je kans wil maken op dit shirt, moet je wel eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Dat kan tot en met woensdag 31 maart, waarna we contact opnemen met de winnaar. 

Prijsvraag: Cruijff voetbalde naast Barcelona ook nog voor een andere Spaanse club. Welke club was dat?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een kennismakingslidmaatschap betaal je nu slechts een tientje

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >