Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Timber-broers dromen ook in ons fotoverslag van samenspelen in Ajax 1

Het was een mooi plaatje, na de eenvoudige 3-0-zege van Ajax in en op Heerenveen. Jurriën en tweelingbroer Quinten zochten elkaar op. De armen om elkaar heen. Gebroederlijk, precies dat. Samen spelen in Ajax 1. Voorlopig nog heel even een droom, maar hoe lang nog? Het is mooi dat de fotograaf het spotte, maar er is nog veel meer. Kijk maar!

04 maart 2021 - 12:01
1200 Heeaja
Het had een mooi verhaal geweest, maar nog even geduld! © Pro Shots

Quinten gooide op matchday al in de ochtenduren een 'Insta-story' uit, waardoor duidelijk werd dat hij wederom bij de selectie van het eerste zat. Ditmaal voor de halve finale van de KNVB-beker. Nota bene voor het uitduel in Heerenveen, daar waar broeder Jurriën eveneens zijn debuut maakte.

Jullie snappen: dit had een mooi verhaal kunnen opleveren, maar de heren moeten nog even geduld hebben. Quinten kwam niet verder dan warmlopen, maar zal al blij zijn dat hij erbij mocht zijn. Het is sowieso wel grappig dat spelers via Instagram 'verraden' dat ze bij de selectie zitten. Ajax doet er zelf namelijk altijd wat schimmig over.

Ondertussen won Ajax met gemak van sc Heerenveen. De Friezen beloofden vooraf een 'vechtwedstrijd' en er hing een spandoek met 'strijders', maar er was negentig minuten lang niks van te merken. Prima hoor, daar niet van, want het leverde Ajax op gemakkelijke wijze een ticket voor de bekerfinale op. Vitesse is daarin de tegenstander. 

Maar zover is het nog niet. Eerst maar eens uitbuiken van de halve finale en dat kan met de door ons geselecteerde foto's hieronder, gekiekt door Pro Shots. Klaar met kijken?

Doe ons een lol en stem dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >