Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden stuur jij op pad voor een finaleplek?

En weer doooorrrr, want er staat andermaal een Ajaxwedstrijd op de rol. Een halve finale zelfs! De Ajacieden bezoeken woensdagavond het Abe Lenstra Stadion met als inzet een toegangsbewijs voor de KNVB-bekerfinale in De Kuip. Welke opstelling fluister jij Erik ten Hag in zijn oor?

02 maart 2021 - 16:46
Ten Hag Antony 1200
Kiest Ten Hag voor Antony of Neres? Of allebei? © AFC Ajax

Devyne Rensch en Nico Tagliafico zijn geschorst voor deze halve finale, terwijl het duel ook voor Noussair Mazraoui te vroeg komt. Op de positie rechts achterin moet dus nog een puzzelstukje worden gelegd. Wij kijken jou daarvoor aan. Kies jij voor Sean Klaiber of trek je Jurriën Timber weg uit het centrum?

Ha, dat zijn zo van die keuzes hè? Keuzes die Ten Hag elke wedstrijd weer opnieuw moet maken. Supporters weten het echter vaak beter, dus we vragen jou om dat dan maar te laten zien. Vind jij de beker heel belangrijk en ga je voor de sterkste startformatie of geloof je het wel en gun je manschappen rust?

Wij vinden het kunnen ophalen van een prijs in De Kuip altijd een goed idee en zijn dus benieuwd naar jouw ideale elf tegen onder anderen Lasse Schöne en Siem de Jong. Open dus snel onze app en ga aan de slag. Heb je onze app nog niet, doe even downloaden dan!

Een #tenhagself maken is simpel. Kies in onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en klik op Heerenveen - Ajax. Eerst bepaal je de juiste formatie en dan sleep je de spelers naar de gewenste positie op het veld. Spelers zat, dus genoeg keuze!

Oh, misschien ook goed om rekening te houden met het formeren van je elftal: een drietal Ajacieden staat op scherp. Perr Schuurs, Edson Álvarez en Dusan ‘warm hart’ Tadic missen een eventuele bekerfinale, als ze geel scoren tegen sc Heerenveen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >