Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke Ajacieden stel jij op tegen stug FC Groningen?

Ajax strijdt nog altijd op drie fronten en zondag stappen we al vroeg in het karretje van de achtbaan die titelrace heet. De Ajacieden moeten bij de les zijn, want FC Groningen vormt een potentiële bananenschil zoals dat tegenwoordig heet. Met welke elf spelers wil jij Grunn ontmantelen?

05 maart 2021 - 17:31
Tenhagselfajagrocar
Ajax werkte in Groningen een allerbelabberdste wedstrijd af. © Pro Shots

Het is goed om te weten dat Groningen na Ajax (73-18) de minst gepasseerde defensie heeft. Het scoort zelf op zijn beurt ook niet onwijs veel, dus gezien het doelsaldo van 31-24 verwachten we op het eerste oog geen doelpuntenfestijn. Sergio Padt is ook de enige keeper die tegen Ajax (nog?) niet hoefde te vissen.

Of is de uitploeg dit keer niet zo stug vanwege alle blessures? Topscorer Strand Larsen ontbreekt bijvoorbeeld en zijn vervanger, Abraham, kan nog geen hele wedstrijd spelen. Zo zijn er nog wel meer afwezigen, waardoor je zou denken dat het moeilijker is om alles bijeen te houden. Maar goed, de Ajacieden dienen op hun beurt wel volle bak te geven, hoor...

We verwachten stiekem dat Daley Blind en Davy Klaassen 'gewoon' van de partij zijn, terwijl Devyne Rensch en Nico Tagliafico weer terugkeren. Kortom, volop keuze! Sterke bank, sterke kleedkamer, alles. En genoeg reden om Ten Hags elf te spelen! Open onze app en ga aan de slag.

Een #tenhagself maken is simpel. Kies in onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en klik op Ajax - FC Groningen. Eerst bepaal je de juiste formatie en dan sleep je de spelers naar de gewenste positie op het veld. Spelers zat, dus genoeg keuze!

We zijn trouwens op zoek naar uitgeslapen spelers, want de aftrap is zondag al om 12.15 uur!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >