Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: Hoe ga jij Young Boys te lijf zonder strateeg Blind?

Als één ding wel blijkt dit seizoen is dat een brede selectie prettig is. Zelfs uitermate prettig. Zo lukte het Ajax tegen Lille OSC om de afwezigheid van Sébastien Haller en Andre Onana op te vangen. Nu moet er ook nog een oplossing komen voor het gemis van strateeg Daley Blind.

10 maart 2021 - 13:46
Rensch 1200
Ten Hag is onder de indruk van de ontwikkeling van de jonkies. © AFC Ajax

Inderdaad, er staat een dikke streep door de naam van Blind voor het heenduel met Young Boys. En dat mag je gerust een tegenvaller noemen. Een tegenvaller die jij mag oplossen. Of nou ja, in werkelijkheid mag Erik ten Hag dat doen, maar voor onze rubriek #tenhagself zetten we jou met een pen achter het wedstrijdformulier.

Geen Blind dus. En geen Onana. En geen Haller. En geen Mazraoui. En achter de naam van Brian Brobbey staat een vraagteken, zo maakte de trainer woensdag kenbaar. De kans dat Ten Hag kiest voor Dusan Tadic in de spits achten wij 99,9999 procent en we gokken er eveneens op dat jij dat met hem eens bent.

Maar hoe de andere vraagstukken op te lossen? Hoe zet jij het achterin neer? Wie staan er op jouw middenveld en wat doe je op de flanken? We zijn benieuwd naar jouw ideale formatie voor het eerste duel met Young Boys, dus puzzelen maar.

Dat puzzelen kan in onze app. Heb je deze nog niet? Doe even snel downloaden dan! In onze app klik je op het tabblad ‘de tribune’ en kies je de wedstrijd Ajax – Young Boys uit. Daarna is het makkelijk. Je kiest 4-3-3, 4-4-2 of welke andere stijl dan ook en vervolgens schuif je de spelers naar de posities die jij voor hen hebt bedacht.

Deel je vervolgens jouw tactiek op socials met #tenhagself? Misschien kijkt Ten Hag wel met een schuin oog mee…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >