Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Rensch deelt hartjes uit en raast er ook in ons fotoverslag op los

Complimenten voor Ajax! Na een Europees duel zo voor de dag komen tegen ADO Den Haag (5-0). Niks onderschatting, maar snel zaken doen. Het was een genot om vooral de eerste helft te zien hoe de Ajacieden totaal geen medelijden hadden met de stevig ruiende Haagse ooievaar.

22 maart 2021 - 07:30
Renschfotoverslag800
Een fijn plaatje voor in het jongensboek. © De Brouwer

Nee, niks compassie. De nek werd rap en in een vloeiende beweging omgedraaid. Pijnloos. Het groengele verendek viel direct uit. Waar de ooievaar niet meer kon vliegen en hard op weg is naar degradatie, daar fladderde Ajax er lustig op los. Devyne Rensch voorop. De achtienjarige kon tegen ADO doen en laten wat hij wilde.

En kunnen doen wat je wilt, is lekker. Zeker als je zo graag je eerste eredivisiedoelpunt voor Ajax wil maken. Precies daartoe gaf ADO hem alle gelegenheid. En als je dan toch alle ruimte krijgt, waarom dan niet gelijk twee assists verzorgen? Nou precies, moet ook Rensch hebben gedacht. Hij stelde Brian Brobbey en Dusan Tadic in staat te scoren.

Gelukkig legde onze fotograaf De Brouwer de vele fraaie momenten weer vakkundig vast met zijn camera. Supporters van Ajax hingen ook een fijn doekje op in de Johan Cruijff Arena. Nou ja, check de foto's maar snel!

Klaar met plaatjes kijken? Stem dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Mede jouw stem bepaalt welke Ajacied zich eind dit seizoen de opvolger van Hakim Ziyech mag noemen, als Ajacied van het Jaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >