Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ondanks rode Ajaxbroekjes toch een vrolijke wallpaper!

Ja, ook wij hebben ons gestoord aan de rode broekjes. Maar soms is het nu eenmaal niet anders. Wit versus wit of blauw versus blauw werkt ook niet zo goed. We kunnen ons voorstellen dat dit een 'showstopper' is voor de wallpaper, maar hopelijk maakt de gekozen foto iets goed!

04 maart 2021 - 13:36
Wallpaperheeajabekercar
Dit was de beste foto van het leuke moment direct na de 0-1. © Pro Shots

We vieren met deze wallpaper de finaleplaats van Ajax in het KNVB-bekertoernooi! De ploeg van Erik ten Hag won met duidelijke cijfers (0-3) van sc Heerenveen en wie anders dan Davy Klaassen opende de score? Juist, mister 1-0 staat altijd op de goede plek!

Dit ondervond Edson Álvarez aan den lijve toen hij Klaassen wilde feliciteren met zijn doelpunt. De Mexicaan sprong enthousiast in de armen van Klaassen, maar dolf het onderspit en tuimelde zelfs omver. En dat terwijl Álvarez over zoveel grinta en duelkracht beschikt.

Wat voor ontbijt neemt Davy? Dan eten wij dat voortaan ook! Blijkbaar kun je er groot en sterk van worden en gekoppeld aan enig inzicht ben je op die manier de schaduwspits die Ajax zo veel goeds en moois brengt. Op naar De Kuip, op naar de finale, op naar nog veel meer!

We moeten het voorlopig doen met wallpapers om feestjes te vieren, want ook al probeert Ajax te graaien wat er voor het pakken ligt, de handen zijn nog altijd leeg. Prijzen pak je niet in de winter, maar pas in het voorjaar, pleegt Erik ten Hag altijd te zeggen...

Zou hij ook de wallpaper installeren op zijn mobiele telefoon? Daar zijn we best benieuwd naar. Hopelijk doe jij het sowieso!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >