Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Liefde van én voor Rensch op onze wallpaper!

Is er een positie op het veld waar we Devyne Rensch tegen ADO Den Haag (5-0) niet hebben zien opduiken? Ja oké, tussen de doelpalen. Maar verder was de verdediger overal te vinden. Hoog tijd dus voor een wallpaper van Rensch!

22 maart 2021 - 11:02
Renschwpajaado800
Hartjes, liefde, alles! © De Brouwer

De ontwikkeling van Rensch gaat als een komeet. Bijna iedere week komen er weer nieuwe plaatjes in het jongensboek van de achttienjarige bij. Een debuut in het eerste elftal, spelen in de Europa League en nu zijn eerste officiële treffer in dienst van Ajax. Het plakboek raakt steeds voller! 

Vergeet niet dat Rensch naast het maken van een doelpunt ook twee puntgave assists gaf. Hij stelde zowel Brian Brobbey als Dusan Tadic in staat om te scoren. Daarmee mag de verdediger zich de jongste Ajaxspeler ooit noemen die één goal en twee assists maakt in een wedstrijd. Dat zijn fraaie statistieken, hoor!

Dat Rensch zoveel betrokken werd in het spel, was ook niet zo gek. De Ajacied dook werkelijk waar overal op. Rechtsbuiten, rechtshalf, randje zestien, in de zestien… Het dreef zijn directe tegenstander Vicente Besuijen tot waanzin. Zelfs zo erg dat dat de aanvaller hem op een gegeven moment vroeg om te stoppen met rennen.

Rensch zocht vrijwel direct na zijn doelpunt de fotografen achter het doel op voor wat mooie kiekjes. Hartjes, liefde, alles! Ook onze fotograaf legde een blije Rensch vast en precies die plaat hebben we voor je op de wallpaper gezet.

Wil jij bij het opstarten van je telefoon worden begroet door hartjes van Rensch? Dan doe je er goed aan om onze wallpaper te downloaden! Stuur je dan wel een screenshotje? Afgesproken!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >