Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Blind verlengt contract bij Ajax met één jaar tot de zomer van 2023

Goed nieuws mensen, goed nieuws! Kind van de club Daley Blind heeft met Ajax overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. Het huidige contract liep tot en met 30 juni 2022 en deze verbintenis wordt met een jaartje verlengd, tot de zomer van 2023.

15 maart 2021 - 21:16
Blind 1200
Fijn nieuws Daley, top! © Pro Shots

Dit fraaie nieuwsfeitje maakte de verdediger maandagavond zelf bekend in de online uitzending ‘Ajax kijkt vooruit’, speciaal voor seizoenkaarthouders. In de kleedkamer van de Johan Cruijff Arena kreeg gastheer Humberto Tan van de Ajacied te horen dat hij zijn handtekening gaat plaatsen onder een nieuw contract.

Dat is fijn. Dat is zelfs heel erg fijn, want de terugkeer van Blind in 2018 is er eentje waar we nog dagelijks blij mee zijn. De 31-jarige strateeg is belangrijk voor de club en het is een mooi signaal dat hij Amsterdam trouw blijft.

Blind speelde tot nu toe 265 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, scoorde daarin elf keer en werd vijfmaal kampioen, won twee keer de Johan Cruijff Schaal en eenmaal de KNVB-beker.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >