Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treft AS Roma voor dubbele ontmoeting in kwartfinale EL!

Er is geloot en de tegenstander van Ajax in de kwartfinale van de Europa League is bekend! Er volgt een dubbele ontmoeting met het Italiaanse AS Roma. We durven niet al te ver vooruit te kijken, maar toch: er werd in Nyon namelijk ook al doorgeloot voor de halve finale.

19 maart 2021 - 13:18
Loting 1200
Waar eindigt dit Europese seizoen voor Ajax...? © Pro Shots

Het is heerlijk dat we mogen uitkijken naar sowieso nog een ronde in de Europa League. Ajax bij de laatste acht, hoe fijn is dat? Hoeveel meer zit er nog in het vat? Dat is van later zorg, het is nu vooral zaak om af te rekenen met AS Roma.

De Italianen behaalden de kwartfinale door over twee duels af te rekenen met Sjachtar Donetsk. In het eigen stadion wonnen de Romeinen met 3-0 en het uitduel werd eveneens gewonnen, met 1-2.

AS Roma speelt in het Stadio Olimpico en doet het in de serie A redelijk met een zesde plek op de huidige ranglijst.

De heenwedstrijden in de kwartfinales van de Europa League zijn gepland op donderdag 8 april en de returns zijn een week later. Kortom, die duels staan alweer snel voor de spreekwoordelijke deur. Ajax start met een thuisduel.

Heb jij er vertrouwen in dat de Ajacieden erin slagen om AS Roma over twee duels te verschalken? Mooi, want dan is het goed om te weten dat de winnaar van dit tweeluik het in de halve finale opneemt tegen de winnaar van Granada – Manchester United. Spannende tijden, Ajacieden!

Hieronder een overzicht van de volledige loting:

  • Granada - Manchester United
  • Arsenal - Slavia Praag
  • Ajax - AS Roma
  • Dinamo Zagreb - Villarreal

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >