Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Zelden voelde een zakelijke overwinning op Heracles zo goed!

Ajaxsupporters zijn niet snel tevreden. Nee, Ajaxsupporters zijn zelfs veeleisend. Het is niet snel goed. Het is eigenlijk nooit goed. Maar tijdens Heracles-uit (0-2) gingen de duimen massaal omhoog. Alles viel goed! En de timing kon ook simpelweg niet beter. Heerlijk!

14 februari 2021 - 15:42
Fotosherajaopenercar
Met zo'n balletje weet Klaassen prima raad! © Pro Shots

Het gebeurt al niet vaak dat Ajax zich zeven punten weet los te wurmen van de concurrentie, maar negen verliespunten minder? Dat gebeurt echt zelden. Het was tijdens 1997/1998 dat deze stand van zaken voor het laatst viel waar te nemen. Dus ja, daarmee is de blijdschap wel verklaard.

Wij blijven erbij dat het nog verre van beslist is. Ook Ajaxsupporters zijn in de loop der jaren door schade en schande wijs geworden. Juichen doe je pas als je iets hebt gewonnen. Zolang dat niet het geval is, moeten de ogen gericht zijn en blijven op het hogere doel.

Dat doen wij dus ook. Top, die 0-2 in Almelo. Maar volgende week moet er gewonnen worden van Sparta. En de week daarna is ook weer belangrijk. Net als de daaropvolgende week. En zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Maar het is wel fijn wakker worden, hoor, op deze manier!

Ajax maakte zich er in het koude oooost'n zo gemakkelijk mogelijk vanaf. Twee keer toeslaan was genoeg om Heracles onder de duim te houden in een wedstrijd die welhaast in slowmotion leek te verlopen. En toch voelde het ogenschijnlijk allemaal zo gemakkelijk. Fijn om te constateren!

En nu is het tijd voor ons fotoverslag, dankzij beeld van Pro Shots.

Wil je in ruil voor het checken van ons fotoverslag antwoord geven op de volgende vraag: wie is jouw Ajacied van de Wedstrijd? Haller en Klaassen lijken ons de grootste kanshebbers, maar voel je vrij om een envelop in de stembus te stoppen. Stemmen kan hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >