Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win op verjaardag Litmanen een toffe Piro van… Litmanen!

Jari Litmanen is vandaag vijftig jaar geworden en dat mogen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Bij zo’n mooie leeftijd hoort natuurlijk ook een mooie prijsvraag. Daarom geven wij vijf Piro’s van Litmanen weg!

20 februari 2021 - 11:29
Winpirolitmanen800
Kijk, deze kun je winnen! © Barry Pirovano

Piro’s? Ja, Piro’s! Je kent ze vast wel, die toffe voetbalkunstwerken gemaakt door Barry Pirovano. Ook van Litmanen hebben we verschillende tekeningen liggen. En omdat Jari vandaag vijftig kaarsjes mag uitblazen, besloten wij om vijf stuks te verloten onder onze leden. Klinkt goed, toch? 

Als je meedoet aan onderstaande prijsvraag, heb je de keuze tussen drie verschillende Piro’s. Zo hebben we een fraaie plaat van een koppende Litmanen tegen Bayern München voor je in petto, maar ook een juichende Jari in Madrid. Of ga je toch liever voor Goals voor de F-Side? Dat mag natuurlijk ook!

Maar goed, eerst maar eens winnen, nietwaar? Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je in elk geval kans op deze toffe prijs. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 27 februari. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: In welke stad is Litmanen geboren?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu slechts veertien euro.

  • Het formulier kon tot 27-2-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >