Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe boek jij resultaat tegen Lille zonder Nous en Nicóóó?

Ryan Gravenberch keert tegen Lille OSC terug van een schorsing, maar Erik ten Hag kan in de return geen beroep doen op Noussair Mazraoui en Nico Tagliafico. Er zijn wat noten te kraken en we vertrouwen erop dat jij als Ajaxkenner weet wat er qua opstelling moet gebeuren.

24 februari 2021 - 13:14
TH11 Lille 1200 (1)
Zulke plaatjes zien we donderdag ook heel graag! © AFC Ajax

Tijdens de persconferentie in aanloop naar het nu al onwijs spannende treffen met Lille vertelde Ten Hag dat Mazraoui nog altijd in de lappenmand zit. Dit wegens een bal die hij eerder in zijn gezicht kreeg. “Hij kampt met zijn gezichtsvermogen. Het is geen voetbalblessure en daarom kan ik er lastig een prognose op geven,” aldus de trainer.

Ook voor Tagliafico komt de return te vroeg. De Argentijn speelde de heenwedstrijd uit met een blessure, miste vervolgens Sparta thuis (4-2) en moet maar hopen dat PSV-uit haalbaar is. Maar goed, dat is voor later zorg, want er moet een #tenhagself worden bedacht voor donderdag.

Hoe vervang jij Nicóóó en zijn bril? Daley Blind als linksachter is natuurlijk een goede optie. Eentje waar veel mensen voor zullen kiezen, aangezien Lisandro Martínez links centraal eveneens als een fijne optie wordt gezien.

Mazraoui was er in het Stade Pierre-Mauroy (1-2) al niet bij en liet zich uitstekend vervangen door de jonge Devyne Rensch, terwijl Jurriën Timber en ‘Sjaan’ Klaiber daar ook uit de voeten kunnen.

Maar goed, dat zijn we er nog niet! Wat doe jij voorin bijvoorbeeld. Start jij wederom met Dusan Tadic in de punt of durf je het aan om de matchwinnaar van het vorige duel met Lille weer voor de leeuwen te gooien? Wie, Brian Brobbey natuurlijk.

We zijn benieuwd naar jouw plannen voor donderdag. Welke goede raad geef jij Ten Hag mee? Open snel onze app en formeer jouw meest ideale #tenhagself, want we willen dolgraag de volgende ronde van de Europa League bereiken.

Onze app is eenvoudig te downloaden en daarna is het simpel. Kies in onze app het tabblad ‘de tribune’ en klik op Ajax - Lille. Bepaal vervolgens de formatie en sleep daarna de poppetjes naar de juiste plek. De keuze is reuze, dus kom maar op.

Oh ja, en dan is het zaak om jouw opstelling te delen op sociale media met de hashtag #tenhagself. Jouw medesupporters vinden er vast van alles van en dat lever een fijn stukje discussie op. Houden we van!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >