Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Schitter als één van de 22 Ajaxmascottes in Zlatan-speelfilm!

Superster Zlatan Ibrahimovic krijgt een eigen speelfilm! De opnames voor de film ‘I am Zlatan’ zijn al begonnen en wij zoeken 22 leden van de Ajax Kids Club die graag willen figureren in de film over de oud-spits van Ajax! Toffe prijsvraag toch? Ja, dat dachten wij dus ook!

10 februari 2021 - 10:31
Zlatan Prijsvraag 1200
Klaassen figureerde ook al eens, haha! © AFC Ajax

De Zweedse voetballer bracht eerder al een boek uit met de titel ‘Ik, Zlatan’. Dat boekwerk was een onwijs succes en nu wordt het voetballeven van Ibrahimovic dus ook verfilmd. En jij kunt in die film meespelen! Zo’n twintig scènes gaan namelijk over de periode dat Zlatan bij Ajax speelde. Check hier vast de teaser van de film.

Hoe het er allemaal precies uit komt te zien, weten wij ook niet. Maar duidelijk is dat trainingen in beeld worden gebracht en twee wedstrijden. Natuurlijk de wedstrijd tegen NAC Breda, het duel waarin Zlatan zijn mooiste treffer voor Ajax maakte. En precies voor de verfilming daarvan zijn Ajax Kids Clubleden nodig!

Waarom? Nou, het moet er allemaal heel echt uitzien, dus zoeken we 22 Ajaciedjes (vanaf 6 jaar), die graag een mascotte willen spelen. Dat is toch gaaf? De filmopnames vinden plaats in de Johan Cruijff Arena op zaterdagmiddag 13 maart. Dus zorg wel dat je dan beschikbaar bent!

Meedoen aan deze heerlijke prijsvraag kan tot en met woensdag 17 februari. De winnaartjes krijgen een dag later bericht, waarna we de gegevens aan de producent doorgeven. Die neemt dan verder contact op.

Let erop dat je lidnummer uit acht cijfers bestaat als je onderstaand formulier invult. Je lidnummer vind je in Mijn Ajax of achter op je clubcard.

Prijsvraag: bij welke club speelde Zlatan Ibrahimovic voor hij bij Ajax terechtkwam?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap heb je al vanaf 7,50 euro! Leden vanaf 6 jaar krijgen ook vier keer per jaar het clubblad Ajaciedjes.

  • Het formulier kon tot 17-2-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >