Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Lekkere plaatjes van de Johan Cruijff Arena in de sneeuw!

Grote kans dat het wit is als je naar buiten kijkt. Wij besloten te checken of het ook bij de Johan Cruijff Arena heeft gesneeuwd... En jawel! Omdat we al zo'n vermoeden hadden, besloten we onze fotograaf op pad te sturen en hij kwam terug met leuke sneeuwplaatjes gemaakt rond het stadion.

07 februari 2021 - 14:57
Sneeuwarenaopenercar
AJAX! © De Brouwer

Het oorspronkelijke plan was om zondag te voetballen, maar vanwege code rood ging er gisteren al een streep door Ajax - FC Utrecht. Jammer! We hadden wel eventjes in zin in een verzetje, want om nu te zeggen dat we een fijne week achter de rug hebben? Euhm, nee...

Gelukkig heeft Ajax nog altijd zeven verliespunten minder dan PSV en kunnen we de zinnen ook heus wel verzetten met dank aan een pak sneeuw. We doen het er maar mee. Nee hoor, hartstikke leuk! Natuurlijk! Hoe vaak krijg je nu de kans om te snowboarden rondom het stadion?

Niet zo vaak natuurlijk. En zo kunnen we weer iets extra's toevoegen aan het lijstje rariteiten van seizoen 2020/2022. Iets zegt ons dat dit niet de laatste rariteit van het seizoen is. We zijn nog eens benieuwd of Koning Winter zijn invloed de komende dagen en weken laat gelden.

Maar, we sluiten af met de woorden van Erik ten Hag die op een tegeltje mogen. We hebben een dak! Het dak en meer kun je aanschouwen op de foto's van De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >