Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Een bijzondere wallpaper van… Stekelenburg in een Onana-shirt!

Om onze laatste wallpaper van Maarten Stekelenburg terug te vinden, moeten we diep in de archieven duiken. Het werd dus wel eens tijd voor een fraaie plaat van de teruggekeerde goalie! En niet zomaar eentje. Nee, we hebben een wallpaper gemaakt van Stekelenburg in het shirt van Andre Onana.

11 februari 2021 - 10:30
Wallpaperajapsvbeker800
Dit is nog maar de onbewerkte versie. Snel scrollen! © Pro Shots

We hoeven niemand uit te leggen dat Ajax een hectische periode achter de rug heeft. Althans, laten we hopen dat deze nu ook echt achter de rug is. Het eerste stapje richting betere tijden is in ieder geval gezet, want Ajax heeft zichzelf verzekerd van een plekje in de halve finales van het KNVB-bekertoernooi.

PSV werd in eigen huis verslagen (2-1), maar moest dat wel doen zonder Onana. Het verhaal rondom zijn afwezigheid mag bekend zijn. En dus zagen we een ander vertrouwd gezicht onder de lat, luisterend naar de naam Stekelenburg. Dat is uiteraard fijn voor hem, maar het voelt toch wat dubbel. Zeker gezien de reden achter zijn basisplek.

Onana was overigens wel van de partij in de Johan Cruijff Arena. Niet tussen de vertrouwde doelpalen, maar op de tribune. Vanaf daar zag hij hoe zijn teamgenoten hem een hart onder de riem staken. De selectie betrad het veld in keepersshirts van Onana, met nummer 24 op de buik. We spotten zelfs een lach op het gezicht van de goalie.

Het zag er allemaal wat bijzonder uit. Ajacieden in omgekeerde, gifgroene en te grote shirts. Het was al helemaal gek om Stekelenburg het shirt van Onana te zien dragen. Maar het was een mooi gebaar! En als de steunbetuiging een lach op het gezicht van Onana weet te toveren, mogen we voorzichtig spreken van een geslaagde actie.

We hopen dat Onana de komende periode zijn kop omhoog weet te houden. In de tussentijd hebben we in ieder geval een verse wallpaper voor je, die prima kan dienen als achtergrond van je telefoon.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >