Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax scoort wéér een driepunter én daarmee een fijn fotoverslag!

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij genoten zondag een dik uur lang van Ajax. Ja, de ploeg incasseerde twee onnodige tegentreffers tegen Sparta (4-2), maar we kijken vooral naar het spelplezier het eerste uur. Toen had Ajax de driepunter al veilig gesteld. En onze fotograaf was er natuurlijk bij.

22 februari 2021 - 10:31
Fotoverslag Spaaja 1200
Tadic fungeert weer eens als aangever en ontvanger Kudus is dankbaar. © De Brouwer

Als Ajaxsupporter raak je snel verwend en ben je geneigd te zemelen over twee tegentreffers en wat extra speldenprikjes van Sparta, maar liever kijken wij naar hoe Ajax een uur lang mooie dingen liet zien. Er werden vier doelpunten gemaakt en een aantal van die treffers kwam op prachtige wijze tot stand.

Niet voor niks stelde Erik ten Hag dat het vreselijk jammer was dat al dat moois plaats had voor lege tribunes. Hier horen supporters bij. Het is goed dat de trainer dat nog maar eens benadrukt. Doet hij goed. We snappen allemaal dat het nog niet kan, maar toch blijven verwijzingen naar de aanhang fijn!

Ajax nam gas terug na een uurtje voetballen, maar laten we wel wezen: de wijze waarop de ploeg aan het duel begon, was prima. Zeker na een zware Europese wedstrijd. Dat is namelijk helemaal niet zo vanzelfsprekend, maar het plezier waarmee vooral voor rust werd gevoetbald was prettig. Weer drie punten dichter bij het hogere doel.

Terwijl Ajax deed wat het moest doen, deed onze fotograaf daar niet voor onder. Nee hoor, De Brouwer schoot plaatjes als Schuurs zijn rake vrije trap. Dat levert onderstaande plaatjes op. Als je klaar bent met kijken, stem je dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dank!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >