Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Start 2022 met fijne hersenkrakers tijdens onze digitale Ajax Life Pubquiz

Kun je het nieuwe jaar beter starten dan met wat gezonde hersengymnastiek? Zeker! Met hersenkrakers over Ajax! Daarom organiseren we op maandag 31 januari een nieuwe editie van de digitale Ajax Life Pubquiz. Schrijf je snel in!

27 december 2021 - 10:55
Pubquiz 1200
Toon aan dat jij een wandelende Ajax-encyclopedie bent! © Pro Shots

Ben jij een wandelende Ajax-encyclopedie? Dan is dit hét moment om in de schijnwerpers te stappen. Feitjes, statistieken en talloze weetjes uit heden en verleden passeren de revue tijdens onze quizavond. Zo test je jouw kennis over onze mooie club, kraak je je brein en maak je ook nog eens kans op toffe prijzen!

Die prijzen gaan bovendien niet alleen naar de winnaars, maar ook naar het team dat op de veertiende plaats eindigt. Da’s logisch! Toch?!

Het liefst zouden we jullie natuurlijk gewoon weer ontvangen in Bar Hout. Niets is immers zo leuk als een pubquiz bijwonen in een kroeg, maar de ervaring tijdens onze online editie komt daar wel bij in de buurt, hoor. We hebben inmiddels aardig wat ervaring opgedaan op dit gebied en we kunnen je beloven dat het bijna als vanouds is! Het enige dat je zelf moet doen, is je drankje inschenken en een zak chips opentrekken.

Aanbevolen
Bellen met Yakubu22, de eeuwige nummer twee van de Ajax Life Pubquiz

Nu je enthousiast bent, wil je vast weten hoe het werkt. Simpel! Via Zoom hebben we ruimte voor vijftig teams, dus dat is serieus veel. Je kunt maandag 31 januari vanaf 19.30 uur inbellen en wij regelen dat jouw team een eigen ‘kamer’ krijgt om te kunnen overleggen. Om 20.00 uur gaan we vervolgens van start.

Via het formulier hieronder geef je je op als deelnemer. Je kunt je per lidnummer één keer aanmelden en het aantal tickets dat je bestelt, moet gelijkstaan aan het aantal personen waaruit je team bestaat. Een duo is het minimum, een kwartet het maximum.

Dus wacht niet langer. Trommel wat vrienden op en schrijf jullie team in. Dan kun je maandag 31 januari alvast omcirkelen in je agenda als een heerlijk Ajaxavondje. Succes!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >