Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Schrijf je in voor het toffe online Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi! [VOL]

Verveel jij je helemaal te pletter, nu door de aangescherpte coronamaatregelen veel leuke dingen worden afgelast? Nou, dan gaan wij je verblijden met heel tof nieuws. Ons online Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi gaat namelijk wel gewoon door! Speel jij op donderdag 6 januari de pannen van het dak?!

13 december 2021 - 15:55
Game 1200
Wij zijn benieuwd wat voor moves jij uit je PlayStation-controller weet te persen! © Pro Shots

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT. WE WENSEN DE DEELNEMERS ALVAST VEEL PLEZIER!

Omcirkel deze datum snel met rode stift in je agenda, want in de tweede week van de kerstvakantie gaan we digitaal knallen. Door de coronabeperkingen komen we ditmaal niet bijeen in de Johan Cruijff Arena, maar gaan we online de strijd met elkaar aan.

Er is plek voor 256 deelnemers. Leden van Ajax Jonge Schare kunnen zich hieronder inschrijven en mogen bovendien een introducé meenemen. Die persoon, die in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar moet zijn, mag ook meespelen! Het belooft een spectaculair toernooi te worden!

De trucjes van Antony zijn een genot om naar te kijken en het doelpuntengemiddelde van Sébastien Haller is indrukwekkend, maar wij zijn vooral benieuwd wat voor moves jij uit je PlayStation-controller weet te persen. Op die console wordt namelijk gespeeld, dus het is wel belangrijk dat je een PlayStation in je bezit hebt en Fifa22 natuurlijk!

Aanbevolen
Ajacieden gamen tegen elkaar én Timber op Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi!

Laat jij je tegenstanders gedesillusioneerd achter en knok je jezelf naar de finale? Dan valt er ook nog een dikke prijs te winnen. De winnaar gaat namelijk aan de haal met een gesigneerd Ajaxshirt! Dat is heel tof, maar bovenal draait het natuurlijk om veel plezier maken.

De digitale bal wordt aan het rollen gebracht op donderdag 6 januari om 12.30 uur. We organiseren het toernooi in samenwerking met Bundled, de eSports partner van Ajax. Voor alle communicatie maken we gebruik van Discord (app voor gamers). Iedereen speelt met het standaard Ajaxteam, want dat is wel zo eerlijk. Ajax tegen Ajax dus. Wij rekenen dan ook op veel Amsterdamse doelpunten!

Heb jij er ook al gigantisch veel zin in? Wacht dan niet langer en meld je aan! Na het inschrijven via onderstaand formulier, ontvang je van ons per mail een link naar het toernooi. In die mail leggen we je ook precies uit hoe alles werkt. Klaar? Inschrijven maar!

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT. WE WENSEN DE DEELNEMERS ALVAST VEEL PLEZIER!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >