Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden gamen tegen elkaar én Timber op Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi!

Het puntverlies in Almelo dreunde heus nog na, maar het weerhield de 128 enthousiaste leden van Ajax Jonge Schare niet om zondag af te reizen naar de Johan Cruijff Arena voor ons Fifa-toernooi. Er werd fanatiek gegamed, terwijl ook Jurriën Timber zijn skills liet zien.

01 november 2021 - 11:15

Het Fifa-toernooi voor onze leden van 12 tot en met 17 jaar was ook dit keer weer helemaal volgeboekt. De deuren van de Johan Cruijff Arena zwaaiden om 10.00 uur open, waarna er in achttien poules onderling werd gestreden voor een plekje in de knock-outfase. 

Onze leden gingen niet alleen de strijd aan met elkaar, maar ook met de e-sporters van Ajax. Dani Hagebeuk, Levy Frederique en Finn Donderwinkel liepen de hele dag rond voor tips, vragen, selfies en natuurlijk een potje Fifa! 

Als klap op de vuurpijl kwam Ajax Jonge Schare-ambassadeur Timber ook nog even buurten. Uit een grote grabbelton met namen trok hij zijn twee tegenstanders. Tim moest helaas zijn meerdere erkennen in de verdediger, maar Filip hield met een 3-3-gelijkspel knap stand.

Aanbevolen
Digitale Ajacieden in Fifa22 vrij aardig te herkennen!

Uiteindelijk werd de grote finale gespeeld door Delano en Jop. De hoofdprijs loog er met een setje kaarten voor Ajax - Sporting CP zeker niet om. Delano kwam als winnaar uit de strijd, maar ook Jop ging niet met lege handen naar huis. Net als een deel van de overige bezoekers trouwens, want ook zij vielen via de grabbelton in de prijzen.

De dag eindigde met de nodige selfies, handtekeningen en praatjes. Een prima geslaagd evenement, zo veel is zeker! Check de foto’s hieronder en de video hierboven maar.

Volgende keer ook meedoen aan het Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >