Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Digitale Ajacieden in Fifa22 vrij aardig te herkennen!

Voor liefhebbers van voetbalgames komt 1 oktober gelukkig steeds dichterbij. Het is de datum waarop Fifa22 verkrijgbaar is. Wij spiekten al even op YouTube, want er zijn altijd al mensen die het spelletje wat eerder in bezit hebben. We keken naar de digitale variant van Dortmund - Ajax!

24 september 2021 - 14:18

Het is maar goed dat bovenstaand filmpje van Para182X niet de werkelijkheid is, want ons cluppie verliest met 1-3. Dat willen we in het echte leven natuurlijk niet meemaken, als we in november daadwerkelijk die kant op gaan. We zien Dusan Tadic nog wel scoren, maar vooral de digitale Erling Haaland blijkt een plaaggeest.

Nou ja, het ging ons er natuurlijk vooral om hoe de spelers van Ajax in het spel zijn verwerkt. Lijken ze een beetje? Wisselend, is het antwoord! We herkennen duidelijk Davy Klaassen, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch, Daley Blind en Tadic, maar bij veel andere spelers moeten we toch wat langer kijken.

Zo hebben Edson Álvarez, Mohammed Kudus, Lisandro Martínez, Jurriën Timber en Antony duidelijk geen ‘facescan’ gekregen, maar desalniettemin zijn ze wel herkenbaar door in elk geval de juiste haarstijl en dergelijke. Wellicht dat de digitale return tegen Dortmund in Fifa22 beter uitpakt. Dat gebeurt in een mooi nagemaakte Johan Cruijff Arena.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >