Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Droom weg bij Ajax en win een matras of kussen van M line!

Indutten tijdens een wedstrijd van Ajax doen we liever niet, maar als de ogen plots toch een keer dichtvallen, kun je maar beter comfortabel liggen. Precies daarom geven wij matrassen én kussens van M line weg!

17 december 2021 - 09:13
Mline800
Lucky heeft het matras al even getest. Ligt prima, hoor! © Ajax Life

Dromen over Ajax doen we maar al te graag. Over Europese successen, een nieuwe kampioensschaal en het ophalen van de dennenappel in De Kuip. Of over zeges op internationale topclubs, oogstrelende acties op het veld en een waar gekkenhuis op de tribune. 

Met de slaapsystemen van M line wordt dromen over Ajax nóg fijner. Het merk is ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. M line is als Official Sleep Supplier verbonden aan Ajax en ondersteunt onze club op het gebied van slaap, rust en herstel.

Wil jij goed uitgerust naar een wedstrijd van Ajax kijken? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We geven tien TeamNL matrassen (90 x 200 cm, ter waarde van 599 euro) en vijf kussens naar keuze (vanaf 89 euro) weg. Klinkt goed, toch? Precies, dachten wij ook!

Om kans te maken op één van de bovengenoemde prijzen, moet je wel eerst wat doen. Wat dan? Nou, ons laten weten wie jij een goede nachtrust gunt! Al onze leden (Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club) kunnen tot en met zondag 26 december meedoen. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaar. 

Niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben namelijk ook nog een actiecode voor je, waarmee je liefst dertig procent korting krijgt bij M line. Iedereen die heeft meegedaan, ontvangt van ons direct na het sluiten van de prijsvraag een actiecode per mail!  

Prijsvraag: wie gun jij een goede nachtrust? En waarom?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >