Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #33: Ajax moet blok 4 goed aannemen!

Onze podcast staat elke vrijdag in de namiddag live voor supporters. Waar het deze keer in ieder geval over gaat? Erik ten Hag meldde dat de Ajacieden in blok 4 moeten pieken…

18 november 2021 - 16:04
Tenhag1200ajax
Even goed aannemen, jongens! © AFC Ajax

De trainer had het in een interview met Ajax TV over de ups en downs in blok 3 en het fundament dat straks moet worden gelegd voor prijzen in het komende voorjaar. Pak schaal, pak alles!

Pijnlijk, maar dan ook echt: het blok 4, met wedstrijden tegen RKC, Sparta en Besiktas JK, wordt hoe dan ook gespeeld zonder supporters. Zoals Ten Hag het seizoen verdeeld in blokken, gaat Covid-19 in golven over ons land. Bleh. Golf 4 maakt dat we weer niet onze club achterna kunnen reizen of live aan het werk kunnen zien, in ieder geval tot 4 december. Troosteloos.

Aanbevolen
Sportpsycholoog probeert vinger op de zere plek bij Ajax te leggen

Over de impact van de lege stadions in ‘Wolluk’, Istanbul en Rotterdam op onze supporterszielen gaan we sowieso praten. Ook de plaatsing van Oranje voor het winterse WK in Qatar, het knalroze keeperstenue van Andre Onana tegen Ivoorkust en de clichématige heksenketel in het stadion van Besiktas komen aan bod. Gaat het de Turken om de eer (nog nul punten in de groep) of om meer? Ajax kan de groepswinst veilig stellen, hoe fijn is dat…

We geven weer een toffe prijs weg in de rubriek ‘Wie ben jij dan?!’ en houden je up-to-date met de SV Ajax-agenda. Kortom, je moet luisteren, gewoon doen!

Oja, na het luisteren vinden wij het tof als je reageert op de podcast, door te mailen naar redactie@svajax.nl. Ook hét adres om het antwoord op de prijsvraag naartoe te sturen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >