Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Video Ventos: uitvak gaat los na 1-2 van Haller

Jaja, we weten dat Dortmund-uit alweer twee dagen geleden is en dat de volgende wedstrijd er al aan zit te komen. Allemaal waar, maar wij kunnen maar geen genoeg krijgen van het nagenieten van een onvergetelijk Europees voetbalavondje. Daarom willen we jullie deze video van Ventos niet onthouden.

05 november 2021 - 10:08

Als toetje van een toffe voetbalweek, zeg maar. Met het weekend voor de deur is het altijd fijn om dat lekkere gevoel van woensdagavond nogmaals op te halen. Nou, daar helpt deze video wel bij.

We komen erin op het moment dat Sébastien Haller net de bevrijdende 1-2 voor Ajax tegen de touwen heeft gekopt. Een beslissend moment en daar gaat het uitvak vanzelfsprekend goed op. Haller zelf overigens ook. Zo uitbundig als in Dortmund hebben we de Franse-Ivoriaan nog zelden zien juichen.

De naam van de spits klink vervolgens dan ook uit duizenden kelen. We zien gebalde vuisten, klappende handjes en hossende supporters. Kijkt fijn weg. Al moeten we eerlijk toegeven dat we op deze plek vele andere video’s hadden kunnen plaatsen. Er zijn simpelweg veel fraaie beelden geschoten in zowel het centrum van Dortmund als het Signal Iduna Park.

Heb je vandaag wat tijd over? Dan raden we je aan om vooral de andere video’s van Ventos ook even te bekijken. Van de Entrada tot het feestje na afloop. Met de spelers én speciale gast Klaas-Jan Huntelaar. Afijn, genoeg beeldmateriaal dus om je vrijdag mee op te leuken. Veel kijkplezier!

Aanbevolen
Heerlijke sfeerbeelden: Ajacieden nemen Dortmund over!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >