Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Heerlijke sfeerbeelden: Ajacieden nemen Dortmund over!

Duizenden Ajacieden die Dortmund overnemen. Dat is genieten en levert prachtige beelden op! Het gevoel van deze heerlijke awayday hebben we samengevat in een korte video!

04 november 2021 - 16:47

Eine wunderschöne tag! Dat was het op zeker. Ajax won met 1-3 in het Signal Iduna Park en dus was er alle reden voor een feestje. De supporters wachtten echter niet op het eindresultaat en gingen de hele dag al los. In de stad en later ook in het stadion!

De restaurants en kroegen in het ‘zentrum’ kleurden al vroeg wit-rood-wit. Daar vloeide het bier rijkelijk en zat de stemming er direct goed in. Natuurlijk werd ‘three little birds’ uit volle borst meegezongen en op de Hansaplatz klonk ‘Hazes’ uit duizenden kelen.

Later in het stadion werd de ploeg van Ten Hag fanatiek aangemoedigd, volgde een gezamenlijk feestje met de spelers en mocht de traditionele pogo natuurlijk niet ontbreken. Kortom, alle ingrediënten voor een fantastische voetbaldag waren aanwezig.

Het gevoel van die dag hebben we samengevat in een video van een kleine drie minuten. Fijn beeldmateriaal, dat het nagenieten nog lekker maakt. Gewoon even kijken dus. Veel plezier!

Aanbevolen
Wunderschön! Nagenieten met heerlijke foto's van matchday in Dortmund!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >