Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van Besiktas - Ajax in Youth én Champions League

Ajax mag dan al zijn geplaatst voor de achtste finales van de Champions League, ook van het uitduel met Besiktas JK willen we vanzelfsprekend niets missen! Behoefte aan nog meer voetbal? Ook de talenten van Ajax O18 komen in actie in de Youth League. Lees hieronder hoe je dicht op alle actie zit!

24 november 2021 - 08:44
Haller Tegen Besiktas 1200
Van het Europese treffen tussen Besiktas en Ajax hoef je niets te missen! © Pro Shots

In de Youth League is het verdraaid spannend. Ajax O18 staat momenteel met zeven punten op de tweede plaats in de poule C, achter koploper Borussia Dortmund. De ploeg van trainers Dave Vos en Steven Pienaar heeft twee punten meer dan de leeftijdsgenoten van Sporting CP, terwijl de talenten van Besiktas op vier punten achterstand volgen.

Genoeg reden dus om er rond 12.30 uur maar eens goed voor te gaan zitten. In de heenwedstrijd wonnen de Amsterdamse talenten met 3-1 van de Turkse leeftijdsgenoten. Via de app en website van Ajax kun je live volgen of Ajax O18 dat kunststukje in Istanbul weet te herhalen.

De stadions in Nederland zijn momenteel helaas leeg, die in Turkije lopen juist vol. Dat is fijn voor het beeld, maar uitsupporters zijn helaas nog altijd niet welkom in het Vodafone Park. Gelukkig zijn er voldoende andere manieren om Ajax aan het werk te zien. Het duel, dat om 18.45 uur begint, is live te volgen via Ziggo Sport Voetbal en RTL 7.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Besiktas - Ajax

Op laatstgenoemde zender kun je al vanaf 18.00 uur terecht voor een stukje voorbeschouwen. Ajax’ hoofdsponsor begint vijf minuten voor de aftrap met de uitzending. Heb je geen Ziggo, maar wens je wel ander commentaar dan bij RTL 7? Dan kun je de wedstrijd ook nog los kopen via Ziggo Go. Je legt dan 3,99 euro in, waarna je het duel kunt streamen op al je apparaten.

Ben je onderweg of is je televisie kapot? Geen paniek! De mannetjes van de radio zijn ook weer van de partij. Schakel in op Radio 1 en je krijgt ongetwijfeld een bevlogen verslag voorgeschoteld. Ook via Ajax Radio is het duel te volgen. Dat doe je via JUKE

Waar je online terecht kan? Bij ons natuurlijk! Wij van Ajax Life houden je vanzelfsprekend op de hoogte van alle ontwikkelingen in Istanbul. Volg ons daarom via Instagram, Twitter en Facebook. Vinden we leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >