Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden herhaal jij stunt tegen Dortmund?

Het uitduel met Borussia Dortmund komt steeds dichterbij. Het is daarom de hoogste tijd om na te denken over de opstelling. Erik ten Hag heeft zijn ideale formatie vast al in zijn hoofd, maar we zijn ook benieuwd welke elf Ajacieden jij het veld opstuurt in het Signal Iduna Park.

02 november 2021 - 18:42
Th11bvbaja800
Zou jij Klaassen eens op de positie van Gravenberch willen zien? © AFC Ajax

Ajax tikte Dortmund in eigen huis helemaal weg, met een klinkende 4-0-zege als resultaat. We herhalen het hier nog gewoon een keertje, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen. En toch weten we dat ons woensdag een heel andere wedstrijd staat te wachten. De Duitsers zijn ongetwijfeld uit op revanche.

De ploeg van Ten Hag moet dus op de hoede zijn. Het goede nieuws is in ieder geval dat de trainer in Dortmund weer kan beschikken over Noussair Mazraoui. De rechtsback ontbrak in Almelo nog vanwege ziekte, maar kan tegen de Duitse topploeg weer in actie komen. Een fijne opsteker, want Nous is de laatste tijd goed in vorm.

Aanbevolen
Mazraoui stapt gewoon in bus naar Dortmund

In principe betekent zijn terugkeer dat Devyne Rensch weer op de bank plaatsneemt, maar misschien zie jij de dingen wel heel anders. Kan natuurlijk gewoon! Laat jij Rensch staan, of kies je toch voor Mazraoui op rechtsback? Keuzes, keuzes, keuzes!

Zo zijn er nog genoeg andere posities waar kan worden gedebatteerd. Denk bijvoorbeeld aan de nummer ‘tien’, met Steven Berghuis en Davy Klaassen als mogelijke opties. Maar ook de positie van Ryan Gravenberch staat de laatste duels ter discussie. Hoe dan ook, we zijn benieuwd naar jouw strijdplan. 

Open daarom snel onze app, ga naar het tabblad ‘de tribune’, pik de wedstrijd tegen Dortmund eruit en sleep de Ajacieden naar de door jou gewenste plek. Vergeet je gecreëerde #tenhagself daarna vooral niet te delen op socials. Wie weet spiekt Ten Hag wel stiekem mee!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >