Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Met wat moeite, maar hier is het fotoverslag van Sparta - Ajax!

Zo, Sparta-uit zit erop en gelukkig maar. Het was een editie zonder kraak of smaak. Ajax won gelukkig wel, nipt met 0-1. Het was serieus flink zoeken naar aardige foto's die het verhaal vertelden. Een verhaal waarin amper wat gebeurde. We scharrelden de plaatjes toch bijeen zoals de Ajacieden drie punten.

29 november 2021 - 06:56
Spaaja 1200
Tel bij deze foto een juichmomentje op en dan heb je goed beeld van Sparta-uit. © Pro Shots

Begrijp ons op voorhand niet verkeerd, want we kijken altijd graag naar Ajax. Toch waren we bijna dolgelukkig met het eindsignaal van Sparta-uit. Een vervelende en moeizame wedstrijd kwam daarmee tot een einde. De belangrijkste conclusie? Er ging een driepunter mee terug naar Amsterdam. Dusan Tadic was de man van de enige treffer.

Tadic was ook de man die losging op het kunstgras in Rotterdam. Waanzin vindt de captain het. Slecht voor de uitstraling van het Nederlandse profvoetbal bovendien. De Serviër sprak kunstgras ook een beetje uit als 'kutgras'. Dat was het misschien nog wel het leukste aan de hele voetbalmiddag. Hoewel, dat was natuurlijk het puntenverlies bij de concurrentie op andere velden.

Slechte wedstrijden moet je ook winnen. Dat is wat Ajax ditmaal deed, al was het een dun koord waarop werd gebalanceerd. De foto's hieronder zijn van onszelf en Pro Shots.

Stem je nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd als je klaar bent met platen kijken? Top!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >