Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom jij ook naar het Sinterklaasfeest van de Ajax Kids Club? [AFGELAST]

Pakjesavond is nog ver weg, maar voor Ajax Kids Clubleden van 3 t/m 8 jaar hebben we alvast leuk nieuws te melden. Lucky organiseert namelijk weer een echt Sinterklaasfeest op zondag 21 november!

05 november 2021 - 15:29
Sinterklaasfeest 1200
Natuurlijk huppelen er veel Ajaxpietjes rond! © De Brouwer

UPDATE: VANWEGE DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN IS HET SINTERKLAASFEEST HELAAS AFGELAST.

Lucky nodigt kinderen op de 21e uit bij kinderspeelparadijs Ballorig naast de Johan Cruijff Arena. Het programma begint die dag om 9.30 uur en is om 12.00 uur afgelopen. Voor de kids is er onbeperkt limonade en voor de ouders koffie en thee.

Lucky is vanaf het begin van de partij en natuurlijk lopen er ook superveel Ajaxpieten rond. Hebben ze pepernoten bij zich? Vast wel! Kinderen kunnen lekker vrij spelen en meedoen aan het pietengymmen. Ze krijgen dan een echt pietendiploma. En een Ajax Kids Clubtasje met cadeautjes als ze weer naar huis gaan!

Aanbevolen
Het regent pepernoten op Ajax Kids Club Sinterklaasfeest!

Er is in totaal ruimte voor 120 leden van de Ajax Kids Club (3 t/m 8 jaar) en zij mogen – gezien de beperkte ruimte en corona – elk één ouder meenemen. Begeleiders ouder dan 13 jaar dragen een mondkapje. Er wordt een bijdrage van vijf euro per inschrijving gevraagd. Daarvoor beleven de deelnemertjes een toffe ochtend én krijgen ze een kleine Ajaxbal ter waarde van 12,50 euro.

Halverwege het programma worden alle kinderen bij elkaar gehaald om Sinterklaas te roepen. Lekker hard Sinterklaasliedjes zingen, nou, dan komt hij vast wel tevoorschijn!

Bij de inschrijving kunnen ouders aangeven of Sinterklaas hun kind naar voren mag roepen. Als dat zo is, dan kunnen zij in de inschrijving een leuk verhaaltje over hun kind tikken, zodat de Sint wat gezelligs over ze kan vertellen.

We maken de hele ochtend door foto’s, die we na afloop per e-mail toesturen.

Programma in het kort
09.30 uur – 11.00 uur: Vrij spelen, Ajaxpieten huppelen rond
11.00 uur – 11.30 uur: Programma met Sinterklaas
11.30 uur – 12.00 uur: Cadeautjes uitdelen en uitloop

UPDATE: VANWEGE DE NIEUWE CORONAMAATREGELEN IS HET SINTERKLAASFEEST HELAAS AFGELAST.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >