Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen hebben RKC-uit als bestemming

Ajax neemt het op zondag 21 november om 16.45 uur op tegen RKC Waalwijk. Er zijn 600 Ajacieden welkom in de fietsenstalling van Wolluk. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting het Brabantse landschap!

06 november 2021 - 09:57
Busrkc800
Ga jij met ons mee naar Waalwijk? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je de loterij hebt gewonnen, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Waalwijk.

Voor RKC-uit is sprake van een verplichte buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht.

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >