Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Brievenbus-alarm! De nieuwe Ajaciedjes ploft vóór pakjesavond op de deurmat!

Sinterklaas kapoentje, gooi de nieuwe Ajaciedjes in mijn schoentje! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad valt vanaf vrijdag weer op de deurmat. Nog voor pakjesavond heb jij ‘m in huis! Zit jij al klaar achter de brievenbus om de postbode op te wachten?!

30 november 2021 - 10:54
Ajaciedjes 1200
De nieuwe Ajaciedjes komt eraan! © Ajax Kids Club

Dat zouden wij wel doen, want deze Ajaciedjes staat weer bomvol toffe weetjes en mooie verhalen. Houd vooral ook een plekje aan de muur vrij, want je vindt in het blad een poster van de volledige selectie van Ajax. Wil je liever een actieplaat? Dat kan ook! Draai de poster om en daar verschijnt ineens nieuwkomer Mohamed Daramy.

Op de voorkant van het magazine zien we verdediger Devyne Rensch, die uitgebreid wordt bevraagd door Ajax Kids Clublid Elvedin (9 jaar). Rensch verklapte bijvoorbeeld een ontzettende hekel aan achtbanen te hebben.

Aanbevolen
Volg Lucky en Ajax Kids Club via Instagram!

Dat is natuurlijk nog niet alles! Je leest ook waarom Mohammed Kudus voor elke wedstrijd even met zijn mama in Ghana belt. Jullie stuurden de middenvelder veel vragen en hij gaf antwoord. Zijn familie in Afrika moet vaak lachen als Kudus klaagt over het koude weer in Nederland.

Natuurlijk ging Lucky weer langs bij Erik ten Hag om hem het hemd van het lijf te vragen. De trainer vertelt hoe het eraan toe gaat in de kleedkamer als Ajax heeft gewonnen. “Na een wedstrijd staat de muziek vaak hard aan!”

Er valt ook weer genoeg te puzzelen en je scoort het malle masker van Ryan Gravenberch. Dit en nog veel meer in de nieuwe Ajaciedjes!

Het blad valt vanaf vrijdag 3 december op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >