Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax loopt uit op concurrentie en dat vieren we met een wallpaper!

Het was allemaal niet groots wat Ajax tegen Sparta liet zien, maar het sprokkelde wel weer drie punten binnen. Iets wat de concurrentie naliet. Onze club slaat daarom weer een klein gaatje met de achtervolgers. Dat vieren we met een wallpaper!

29 november 2021 - 08:59
Wpspaaja800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Lunchwedstrijden hebben nooit hoog op ons favorietenlijstje gestaan. We trappen liever traditioneel om 14.30 uur af. Toch is het lekker dat je na een overwinning van Ajax languit kan kijken wat de rest doet. Als de concurrentie dan ook nog punten verspeelt, heb je opeens een prima zondagmiddag.

Ajax trakteerde ons in Rotterdam niet bepaald op een ‘warm hart’, maar door de resultaten op de andere velden kunnen we toch van een uitstekend weekeinde spreken. Bonustraktatie: we zijn in ieder geval eventjes af van het gelul over verliespunten. Ook op basis daarvan staat Ajax weer oud en vertrouwd bovenaan.

Aanbevolen
Met wat moeite, maar hier is het fotoverslag van Sparta - Ajax!

Zie het allemaal maar als een vroeg Sintcadeautje. De nipte 0-1-zege gaat zeker niet het grote boek in, maar de drie punten zitten in ieder geval in de zak. En de koppositie (naast zes kilo kunstgraskorrels) in de schoen. Dank u, Sinterklaasje!

Oja, je krijgt er van ons ook nog een gratis wallpaper bij. Prima deal, toch? We vinden het overigens wel leuk als je na het installeren een screenshotje stuurt. Iedereen blij!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >