Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - Go Ahead Eagles!

Ben je al een beetje bekomen van een heerlijk Champions League-avondje? Wij ook niet hoor! Probeer je scherpte maar snel terug te vinden, want we hebben een prijsvraag voor je. Eentje waarmee je kans maakt op een plek als vaandeldrager, ballenjongen of -meisje bij Ajax - Go Ahead Eagles.

20 oktober 2021 - 12:53
Ballenjongen 1200
Zie jij jezelf ook al zo in actie? Check dan snel onze prijsvraag! © De Brouwer


Ajax trapt zondag 7 november om 20.00 uur in de Johan Cruijff Arena af tegen de ploeg uit Deventer. Wil jij een bijzondere avond beleven? Geef dan supersnel antwoord op de prijsvraag hieronder. Wie weet vertellen we jou dan binnenkort dat je één van de winnaars bent. Dat zijn leuke berichten om te krijgen, hoor!

Misschien zien we dan op tv hoe jij Mazraoui een nieuwe bal toegooit als deze over de lijn is gegaan. Het is een belangrijke taak, want daardoor kan Ajax weer snel in de aanval gaan. Terwijl je scherp bent op uitgespeelde ballen, geniet je natuurlijk ook lekker van de wedstrijd en de stadionsfeer.

Aanbevolen
Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi in Johan Cruijff Arena (VOL)

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook nog eens acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Go Ahead Eagles. Als de spelers het veld betreden voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams.

Je staat dan op het veld en ziet al je helden van heel dichtbij. Je helpt bovendien de opkomst een bijzonder tintje te geven. Daarna ren je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen… Gaaf!

Samengevat: we trekken dus tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met zondag 24 oktober. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Als je ouder bent dan 12 jaar moet je negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen. We praten de winnaars tijdig bij als het zover is.

Prijsvraag: welke speler bij Go Ahead Eagles draagt rugnummer 5 en speelde in zijn jeugd bij Ajax?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >