Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi in Johan Cruijff Arena (VOL)

Whoohoo! Het is eindelijk weer tijd voor ons toffe Fifa-toernooi in de Johan Cruijff Arena, speciaal voor onze leden van Ajax Jonge Schare. We organiseren het toernooi op zondag 31 oktober 2021. Speel jij iedereen onder tafel? Meld je dan snel aan en maak kans op Champions League-kaartjes!

15 oktober 2021 - 10:00

UPDATE: EVENEMENT IS VOLGEBOEKT.

Bij het Fifa-toernooi gaan Jonge Schare-leden de strijd aan met elkaar. Én met de e-sporters van Ajax: Dani Hagebeuk, Levy Frederique en groot talent Finn Donderwinkel. We organiseren de competitie in het Ajaxstadion. Het toffe evenement begint om 10.00 uur en de finale is rond 15.00 uur gespeeld.

Tegen die tijd zijn er al veel mooie aanvallen, trucjes en combinaties uit de PlayStation-controllers geperst. Spektakel gegarandeerd, check het filmpje hierboven maar eens. Het toernooi wordt gespeeld op PlayStations 4 én 5 en het gaat om Fifa22. Oefen dus maar goed, want tijdens de dag zijn toffe prijzen te winnen. De hoofdprijs liegt er - met een setje kaarten voor Ajax - Sporting Portugal - al helemaal niet om.

We zijn ook nog druk met het regelen dat Ajax Jonge Schare-ambassadeur Jurriën Timber een kijkje neemt hoe iedereen aan het gamen is. Of Timber komt, weten we pas op het laatste moment. Eerder waren Noa Lang, Matthijs de Ligt, Justin Kluivert, Lassina Traoré en Donny van de Beek al eens van de partij.

Aanbevolen
Jarno (16) wint tweede Fifa-toernooi na zenuwslopende finale!

Er is plek voor 128 deelnemers, leden van Ajax Jonge Schare mogen één introducé meenemen. De introducé moet ook 12 t/m 17 jaar zijn en doet mee aan het toernooi. Het is in principe de bedoeling dat je zonder ouders/verzorgers komt.  

Tot slot: we leven nog altijd in coronatijd. Zo moet je bij de ingang van de Arena een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app.

UPDATE: EVENEMENT IS VOLGEBOEKT. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >