Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor kraker Ajax - PSV!

Terwijl we druk zijn met onze Kaartenjacht voor Ajax - Borussia Dortmund, houden we ons ook bezig met de eredivisie. En hoe, want PSV-thuis is in aantocht en precies voor die eredivisiekraker geven we kaarten weg!

11 oktober 2021 - 08:35
Win Kaarten Ajapsv 1200
Ajax en PSV staan voor een ware krachtmeting. © Pro Shots

Het spannende duel met de ploeg uit de Lampenstad staat op de rol voor zondag 24 oktober met 16.45 uur als aftraptijd. We kijken reikhalzend uit naar de confrontatie, want de 0-4-nederlaag in de Johan Cruijffschaal zit ons nog altijd niet lekker.

We zijn echter weken verder en verwachten nu een compleet andere wedstrijd. De kaarten zijn opnieuw geschud en de dynamiek rond deze ontmoeting zal eveneens amper te vergelijken zijn met die aan het begin van dit seizoen. Het is zaak dat we onze helden op het veld steunen en wellicht kan jij die rol mede op je nemen.

Aanbevolen
#Kaartenjacht maandag weer van start, win tickets voor Ajax - Dortmund!

Zie jij dat zitten? Mooi, dan heb je tot en met zondag 17 oktober de tijd het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Je moet wel lid zijn van Ajax Life of Ajax Jonge Schare om mee te kunnen doen, maar da’s logisch. Als je wint, dan start meteen de voorpret, want tegen PSV speelt Ajax in een ramvolle en kolkende Johan Cruijff Arena.

Winnaars moeten nog wel rekening houden met een aantal coronazaken. Zo moet je bij de poort een vaccinatie-, herstel-, of negatief testbewijs (via Testen voor Toegang) laten zien in de CoronaCheck-app. Verder heb je een Mijn Ajax-account met de Ajax-app op je mobieltje geïnstalleerd.

Wij zorgen dat alle winnaars hun kaartjes tijdig in de app krijgen te zien. De QR-code wordt normaal gesproken vier uur voor de aftrap zichtbaar. Heb je gewonnen? Dan nemen we vanzelf contact met je op. Succes!

Prijsvraag: Ajax won in september 1993 met 2-0 van PSV. Welke speler viel in de tachtigste minuut in voor Frank de Boer?

* In jaarboek staat Ronald de Boer genoemd in plaats van Frank de Boer

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

  • Het formulier kon tot 17-10-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >