Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag verwacht kolkend stadion: ‘Dortmund gaat hier wat beleven’

Nog één nachtje slapen, dan is het eindelijk zover. De wedstrijd waar we al zo lang naar uitkijken: Ajax tegen Borussia Dortmund. Erik ten Hag is er in ieder geval klaar voor en hij verwacht dat menig Ajaxsupporter dat ook is.

18 oktober 2021 - 16:41
Thperscopubliek800
Ten Hag hoopt op een goede wisselwerking met het publiek. © Pro Shots

Moeten we nog benadrukken hoe magisch Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena zijn? Tegen Besiktas JK (2-0) lieten de Ajaxsupporters al zien in vorm te zijn, maar we verwachten dat er tegen Dortmund nog nét even wat extra’s wordt gegeven op de tribune. “Ik denk dat de mensen er helemaal klaar voor zijn,” aldus Ten Hag. 

Een ouderwets kolkende Arena, daar hebben we serieus veel zin in. Ten Hag hoopt dan ook op een goede wisselwerking met het publiek, die de Ajacieden op het veld naar grotere hoogtes moet laten stijgen. “We gaan in Dortmund wat beleven, maar ik denk dat Dortmund hier dinsdagavond ook wat gaat beleven.”

Met de sfeer op de tribunes komt het ongetwijfeld goed. Nu is het zaak dat er ook op het veld een goede prestatie wordt neergelegd. Het belooft in ieder geval een fijne kraker te worden, met twee aanvallende ploegen in de hoofdrol. “Het zou zomaar een spektakelstuk kunnen worden, waarbij de beste ploeg uiteindelijk wint.”

Aanbevolen
Ten Hag: ‘Spelen niet tegen Haaland, maar tegen Dortmund’

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >