Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Extra plekken beschikbaar voor SV Ajax-bussen naar Dortmund! (VOL)

Ajax zet op woensdag 3 november koers richting het Ruhrgebied voor het uitduel met Borussia Dortmund. Net als onze SV Ajax-bussen. En we hebben goed nieuws, want er zijn enkele plekken vrijgekomen in de bussen die vertrekken vanuit Almere, Amsterdam Sloterdijk en Leiden! {VOL}

28 oktober 2021 - 10:58
Signal Park 1200
Je kunt nog mee in onze SV-Ajax bussen richting het Signal Iduna Park! © Pro Shots

UPDATE: ONZE BUSSEN NAAR DORTMUND ZIJN VOL!

Het Signal Iduna Park is met een afstand van 234 kilometer prima per auto te bereiken, maar je kunt je natuurlijk ook gewoon lekker laten rijden. Door onze handige SV Ajax-bussen bijvoorbeeld! Dan moet je er wel snel bij zijn, want dit zijn de aller allerlaatste plekjes!

De comforclass bussen vertrekken op de wedstrijddag rond 8.00 uur vanaf station Amsterdam Sloterdijk, Duivendrecht en Leiden Centraal. Eerstgenoemde bus rijdt rechtstreeks naar Dortmund, terwijl de bus met opstapplaats Duivendrecht via Almere ’t Oor koers zet richting de Duitse grens. De bus vanaf Leiden Centraal rijdt via AC de Meern en Zevenaar.

De bussen komen tegen het einde van de ochtend aan op hun eindbestemming. Direct na afloop zetten de bussen weer koers naar Nederland.

Voordat je in de bus stapt, dien je wel in het bezit te zijn van een wedstrijdkaartje. Deze is niet bij de busreis inbegrepen. Verder moet iedereen zijn voorzien van een internationale QR-code in de CoronaCheck-app, plus een geldig legitimatiebewijs.

Vanzelfsprekend is het meenemen van verdovende middelen en vuurwerk niet toegestaan in de bus, evenals roken. Hou er daarnaast rekening mee dat een (medisch) mondkapje in Duitsland is verplicht voor verschillende openbare gelegenheden. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer en het stadion.

Leden van SV Ajax kunnen tegen een inleg van 35 euro hieronder een plekje in een van onze bussen reserveren. Niet-leden betalen 45 euro. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Denk trouwens wel even goed na over je reservering, want gezien de korte aanlooptijd kunnen we boekingen niet annuleren.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >