Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden beleven ook in ons fotoverslag frustrerend avondje Almelo

Was Heracles-uit de slechtste wedstrijd van Ajax dit seizoen? We zagen in Almelo niks terug van de ploeg die ons zoveel vreugde heeft gebracht. We snappen het volledig als je ons fotoverslag een keertje overslaat, maar hebben toch wat plaatjes op een rijtje gezet.

31 oktober 2021 - 10:34
Fotoheraja800
Werd het zo'n avond? Ja, het werd zo'n avond. © De Brouwer

Als Ajax op een zaterdagavond moet aantreden op een nat kunstgrasveld, weet je vooraf al dat het een frustrerend avondje kan gaan worden. Dat werd het ook. We hebben Ajax in tijden niet zo pover zien spelen als het in Almelo deed.

Het uitvak leek beter in vorm. Ondanks het matige spel op het veld, bleven de 500 aanwezige Ajacieden achter hun club staan. Maar ja… ook daar kwam al snel het besef dat Heracles-uit op puntverlies zou uitdraaien.

Het resulteerde in onderstaande platen, gemaakt door De Brouwer en Pro Shots. Teleurstelling en frustratie overheersen op de foto's. Logisch, het was immers een wedstrijd om snel, maar dan ook heel snel te vergeten. 

We kunnen na Heracles-uit dan ook amper spreken van een Ajacied van de Wedstrijd. Mocht je toch de behoefte voelen om een proteststem uit te brengen, dan kan dat hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >