Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Go Ahead Eagles!

Er komt weer een leuke wedstrijd aan voor Jong Ajax! De nummer zeven, Go Ahead Eagles, komt namelijk op maandag 25 januari in Amsterdam op bezoek. De aftrap is om 18.45 uur en we zoeken nog ballenjongens en -meisjes voor deze leuke wedstrijd.

11 januari 2021 - 11:40
Ballenmeisje 1200
Vanaf de kant zie jij welke talenten goed genoeg zijn voor Ajax 1! © Pro Shots

We kunnen door corona niet naar wedstrijden van Ajax en Jong Ajax, maar onze leden van Ajax Jonge Schare maken toch kans om erbij te zijn. Langs de lijn als ballenjongen of -meisje. Boven op de actie dus. Hoe tof is dat?

Jong Ajax draait onwijs wisselvallig in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg staat op de dertiende plek. De ene keer spelen de talenten de pannen van het dak en de andere keer draait het eigenlijk voor geen meter. Het is dus altijd effe afwachten welk Jong Ajax je te zien krijgt, haha!

Maar hé, als ballenjongen of -meisje zie jij wel van dichtbij of talenten als Sontje Hansen, Naci Ünüvar, Kjell Scherpen of Youri Regeer goed genoeg zijn om uiteindelijk een topspeler bij Ajax 1 te worden.

Om kans te maken op een plekje als ballenjongen/-meisje moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met woensdag 13 januari. Win je? Dan nodigen we je uit voor een plekje langs de lijn op Sportpark De Toekomst. Mooi toch? Dachten wij ook!

Nog wel even over corona… Er mag geen publiek bij de wedstrijd zijn, dus het is zaak dat iemand zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, maar het zijn helaas de regels waar ook wij ons aan moeten houden.

Prijsvraag: hoe heet het stadion van Go Ahead Eagles?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost nu maar 14 euro. Je ontvangt als lid ook tien keer per seizoen het magazine Ajax Life.

  • Het formulier kon tot 13-1-2021 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >