Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wij grijpen direct onze kans... met een wallpaper van Martínez!

We kunnen ons goed voorstellen dat er fans van Lisandro Martínez in de zaal zijn. Helaas moeten we die dit seizoen nogal teleurstellen. De Argentijn speelt amper. Wordt AZ-uit de ommekeer? Zoiets weet je nooit zeker. Daarom hebben we maar direct een wallpaper gemaakt!

21 januari 2021 - 17:01
Wallpaperazajabekercar
Dit is het voorproefje. Scroll snel door! © Pro Shots

Martínez toonde zich woensdag een frisse verschijning in de defensie, tijdens het KNVB-bekerduel met AZ. De verdediger bleef prima op de been. Ja, er werd wel eens een balletje ingeleverd. En ja, er had voor buitenspel gevlagd moeten worden. Maar om nu te zeggen dat we met angst en beven op de bank zaten?

Welnee joh! De verdediging van Ajax heeft ons wel eens heviger laten zweten. Zondag tijdens de klassieker nog, om maar eens iets te noemen. Toen was het wachten op de gelijkmaker. Nu voelde je eigenlijk wel aan: die gelijkmaker komt er echt niet, op naar de kwartfinales!

We zijn benieuwd of Martínez tot die kwartfinale moet wachten voordat hij weer de kans krijgt of dat het hem lukt iets te doorbreken in de gedachtegang van Erik ten Hag. Het slechte speelschema wordt er voorlopig nog niet veel beter op, dus wat dat betreft...

Afijn! Op deze plaats had trouwens ook een wallpaper van Edson Álvarez kunnen staan. Hij zit min of meer in hetzelfde schuitje, al hebben supporters meer vertrouwen in Martínez dan de Mexicaan. Dan komt het uiteindelijk aan op de tofste foto. Dat was onderstaande.

Vandaar de wallpaper van Martínez. Zoals gezegd: er zijn vast supporters in de zaal. We hopen van harte dat jullie de wallpaper willen installeren als achtergrond van je mobiele telefoon. Want dat vinden we leuk. En daar doen we het voor. Stuur jij als Lisandro-adept een screenshotje?

Wallpaperazajabeker

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >