Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van het bekerpotje tegen AZ!

Na tegen PSV en Feyenoord te hebben gevoetbald, staat de volgende topwedstrijd alweer op het programma! Deze keer gaan de mannen van Erik ten Hag op bezoek in Alkmaar voor een heuse bekerkraker tegen AZ. Wil jij niks missen van het duel? Lees onderstaande TV-tip dan goed door!

20 januari 2021 - 09:39
Tvtipaz800
Het zou ons niks verbazen als het nieuwe speeltje van ESPN er in Alkmaar ook bij is. © De Brouwer

Ajax en AZ treffen elkaar in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi. Waar de Ajacieden het qua resultaten prima doen in de toppermaand, zijn ook de Alkmaarders op dreef wat betreft het winnen van topwedstrijden. Je mag dus gerust spreken van een heuse bekerkraker!

We weten dat het winnen van de dennenappel niet bovenaan aan het prioriteitenlijstje staat, maar elke prijs is er eentje, nietwaar? En geef nou toe: hoe heerlijk is het om aan het einde van het seizoen een beker op te halen in De Kuip? Daarnaast heeft Ajax ook nog wel een appeltje te schillen met AZ. Genoeg om voor te spelen dus!

Als je benieuwd bent hoe Ajax het er vanaf brengt in Alkmaar, zijn er diverse manieren om alles te volgen. Het hele bekercircus begint om 20.00 uur – een uurtje voor de aftrap dus – bij ESPN1, maar er is ook goed nieuws voor Ajacieden die geen abonnement hebben bij de zendgemachtigde.

De wedstrijd, inclusief voor- en nabeschouwing, is namelijk ook te volgen op het open kanaal van Fox. Als je televisie afneemt bij Ziggo, moet je afstemmen op kanaal 11. Zit je bij KPN? Stem de kijkbuis dan af op kanaal 16. In dit lijstje vind je het volledige zenderoverzicht.

Dit is natuurlijk nog niet alles, want er zijn meer manieren om de verrichtingen van Ajax in de gaten te houden: bijvoorbeeld via NPO Radio 1. De mannetjes van de radio zitten om 20.30 uur klaar om jou op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in Alkmaar. 

Net als wij van @ajaxlife trouwens! We gaan voor jullie TwitterenFacebooken én Instagrammen. Kijk je mee?

Tot vanavond!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >