Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Treed maand van de waarheid tegemoet met Ajax Fanpakket!

We moeten ook de komende tijd zelf de slingers ophangen. En we hebben leuke slingers in de aanbieding, figuurlijk gesproken, want jij kunt volledig in stijl de toppers van januari bekijken. Weliswaar in eigen huis, maar ook voorzien van een goedgevuld Ajax Fanpakket!

06 januari 2021 - 14:35
Fanpakket 1200X800
Dit is een prima pakketje om te winnen, hoor! © AFC Ajax

De Ajacieden beginnen 2021 als koploper met een kleine bonus van één punt voorsprong. Die koppositie staat de komende maand op het spel, als de ene na de andere topwedstrijd wordt afgewerkt. Eigenlijk wordt om de drie dagen een beslissende wedstrijd gespeeld.

En voor beslissende wedstrijden dien je uit te pakken. Vandaar dat wij graag wijzen op het Ajax Fanpakket! Doe mee en maak kans op zo'n goedgevuld pakket, waarin je onder meer een pet, sjaal en thuisshirt aantreft. Wij van Ajax Life stoppen een verjaardagskalender in de doos!

Huh, meedoen? Ja, doe mee! Als jij en je huisgenoten kans willen maken op een Ajax Fanpakket, log dan vandaag of morgen – en dus voor 8 januari – in op jouw Mijn Ajax-account en stel jezelf kandidaat om dit goedgevulde pakket te ontvangen! Dit kan door te klikken op 'winacties' en de stappen te volgen.

Als je tot de winnaars behoort, wordt er na de deadline binnen de kortste keren contact met je opgenomen. Daarna ontvang je het Ajax Fanpakket nog voor de aftrap van de topper tegen PSV!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >