Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke elf van brede selectie zijn jouw uitverkorenen?

Ajax is gegroeid! Deze week niet uit zijn jasje, maar in de breedte. De wissels deden het zo goed dat AZ (0-1) werd uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi. Toch is eventjes achterover leunen uit den boze, want de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard staat op het programma. Wie stel jij op?

22 januari 2021 - 15:36
Tenhagselffortunacar
Maakt Álvarez bij jou aanspraak op een basisplaats? © Pro Shots

Die vraag moet Erik ten Hag uiteindelijk beantwoorden, maar een stukje advies is nooit weg. Dat advies mag jij influisteren, door Ten Hags elf te spelen! Of, nou ja, te spelen... Het is bittere ernst. Want welke opstelling brengt Ajax de grootste kans op succes?

Heeft Lisandro Martínez bij jou een basisplaats veroverd, durf jij de keuze te maken voor Edson Álvarez op het middenveld? Laat maar zien hoe jij erover denkt! En bedenk hierbij: ondanks een slippertje tegen NEC in de beker, na verlenging ook nog eens, doet Fortuna het leuk de laatste tijd.

De vorm van een tegenstander klinkt misschien als iets onbelangrijks, maar is het natuurlijk niet. Gelukkig voor Ten Hag is het speelschema deze week zo slecht nog niet en hebben de Ajacieden een dagje extra rust in de benen. Nou, laat het dus maar zien!

Hoog tijd om onze app te openen en aan de slag te gaan. Klik op tabblad 'de tribune' en buig je over de opstelling voor Fortuna-uit. Als je onze app nog niet hebt, begin je een stapje eerder. Namelijk met downloaden! Daarna kan ook jij de ideale opstelling maken.

Het is heel simpel: bepaal de tactiek en sleep Ajacieden naar de positie die jij voor ze in gedachten hebt. Klaar? Deel dan jouw formatie via de verschillende socialmediakanalen en voeg #tenhagself toe. Wie weet kijkt Ten Hag zelf wel mee en anders je medesupporters. Hup!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >