Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Scoren uit een corner met een omhaal? Duidelijk... Wallpaper!

Het gebeurt niet vaak dat Ajax scoort uit een corner. Een lange ook nog eens. Het gebeurt ook maar zelden dat een Ajacied scoort via een omhaal. Kortom, als er wordt gescoord met een omhaal uit een lange corner kunnen we niet anders dan een wallpaper maken. Van Davy Klaassen!

29 januari 2021 - 15:17
Ajawilwallpapercar
De echte wallpaper is toffer. Check maar gauw! © Pro Shots

Klaassen mocht zich weer eens ontpoppen tot de nummer tien van het Ajaxspelletje, maar hij sprong niet zo in het oog. Het spel ging vooral aan Klaassen voorbij. Maar ook als Davy vooral toekijkt, doen zich momenten voor waarop hij het verschil kan maken.

Twee van die momenten deden zich voor in de eerste helft, maar toen wilde het allemaal nog niet zo lukken. Klaassen dacht ten onrechte dat Jurriën Timber er beter voor stond, waardoor Ajax op nogal kolderieke wijze niet scoorde. En een eerste omhaal mislukte.

Gelukkig is Davy geen opgever. Nee, hij blijft proberen. Hij blijft gaan. Daar heb je wat aan, vooral op de momenten dat het gewoon moet. Als mooi of lelijk niet uitmaakt. Het was ook zeker niet de mooiste omhaal die we ooit hebben gezien, maar wel een lekkere. Heel lekker zelfs!

Klaassen loerde dus op zijn moment. En gelukkig deed de fotograaf zelfs aan de overkant van het veld precies hetzelfde, waardoor we deze wallpaper kunnen aanbieden! Geschoten vanaf een metertje of negentig bij de plaats delict vandaan. Maar ach, wat maakt het uit?

Hét moment is op beeld gevangen en daar gaat het om. Hulde voor Klaassen, hulde voor de fotograaf! Wie weet hoe belangrijk dit doelpunt ook weer blijkt. Belangrijk genoeg om als nieuwe achtergrond op jouw telefoon ingesteld te worden?!

Wallpaperajawil

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >